(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NKFF9PB');Community - Mansholtcampus

Community

Een duurzame, regionale voedselstrategie kan alleen maar succesvol zijn als deze gedragen wordt door een betrokken en enthousiaste regionale gemeenschap.

Enthousiasme delen

De mansholtcampus bouwt aan een levendige community voor inspiratie, uitwisseling van ervaringen, hulp en ondersteuning.

Kennispartners, studenten, stagiaires, vrijwilligers, boeren, korte-keten ondernemers, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, brancheorganisaties en adviesbureaus; ze vormen een netwerk van mensen, bedrijven en instellingen die het opzetten van een regionale voedselstrategie en de landbouwtransitie kunnen helpen versnellen.

Verbinding

De Mansholtcampus wil verbinding tot stand brengen tussen burgers en boeren. Heel praktisch door stages, vrijwilligerswerk, werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en evenementen. De Foodhub Eemvallei is één van de plekken waar dat zal gebeuren.

Verbinding betekent ook dat de Mansholtcampus actief gaat zoeken naar vergelijkbare initiatieven voor het delen van kennis, ervaring en enthousiasme.

mansholtcampus vrienden

De lokale community

Verbinding tussen boeren, burgers, voedsel en natuur brengt mensen letterlijk en figurlijk samen.

Contact opnemen
mansholtcampus voeding lokaal
Wat wij doen

De campus is gebouwd op vier pijlers die in samenhang met elkaar sociale innovatie teweegbrengen.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief